Rakenna koti Vanista


 

 
 
Kyllähän noihin on niin paljon kaikkea muutakin rakennettu, että mikset rakentaisi omaa kotia sinne Vanin perään. Olisko se sitten vähän niin kuin asuntoauto, mutta eihän sen pakko olisi mihinkään liikkua. Voisi vetää viemärit ja vesijohdot sekä sähkötkin sinne. Pieni keittiö johonkin takakulmaan niin siellä onnistuisi kaikki helpot reseptit: potut vaan kiehumaan tai valmispitsa mikroon. Miten paljon sitä nyt itse kukin haluaa ruuanlaittoon panostaa.
Ja kyllä olisi siivouskin helppoa. Sen verran pieni koti, että ei tarvisi siivouspalvelua tilata sinne. Imurointi olisi hoidettu parissa minuutissa ja sitten vaan pölyrätti käteen ja isommat pölyt pois. Tai jos olet niin laiska ettet jaksa sitäkään siivota, niin vinkkinä vaan, että kaverini työtä on siivouspalvelu eli sillä saralla ainakin olisi siivousapua tarjolla. Toisaalta ei se siivous voi tuollaisessa tapauksessa niin iso homma olla, etteikö viitsisi tehdä. Muutama hassu neliö, ja kun mietit miten paljon olet sen kanssa jo puuhaillut niin ei muutaman minuutin hetki siivousvälineiden parissa voi olla kauhea projekti.
Entäpä sitten sisustaminen ? Pitääkö palkata sisustussuunnittelija että saat tuosta tehtyä mieleisen asumuksen? Todennäköisesti tuon kokoinen koppi on äkkiä suunniteltu ilman ammattiapua. Voisi siinä kyllä joku ammattisisustaja hetken ihmetellä kun raahaisit sen Vanin takakonttiin ja kertoisit että tässä se työmaa nyt sitten on. Että alahan suunnittelemaan tapetteja ja valaisimia tänne. Ja minkälaista parkettia olet ajatellut.
Ja paljolta muultakin oheistoiminnalta vältyt kun asut autossa, ei tarvi miettiä pihatöitä kuten puunkaatoa. Siitäkin voi tulla ikäviä seurauksia jos luet tarinoita suomalaisten kodeista. Voi vaikka teloa itsensä loppuiäksi, toisaalta saahan sitä itsensä autollakin telottua.
 
 


 

     
 
Copyright © 2003-2016 Yhteystiedot: IS MSE Conf, ismseconf@ismse-conf.org