Business ja yritykset autoilussa 

 
 
Autoilu on luultavasti yksi työllistävimpiä asioita mitä yksityishenkilö tekee tämän maan eteen. Pelkkä auton valmistus tekee jo monta työpaikkaa, mutta ne ei ikävä kyllä yleensä ole Suomessa. Mutta valmistuksesta eteenpäin business siirtyykin paremmin tähän maahan. Autokauppa on varmasti paljon työntekijöitä työllistävä ala, jolla toimii paljon yrityksiä.
 
Toinen ala, josta löytyy paljon yhtiöitä, on tietysti huoltoasemat. Vaikka ne eivät nykyään kovin usein varsinaista huoltoa tarjoakaan niin auton tankkaus ja matkustajien tankkaus on monen alan yrityksen tehtävä. Ja onhan ainakin matkustajien tankkaus tärkeää, säännöllinen ruokailu pidentää ikää. Ja lähes joka asemalta löytyy nykyään myös jonkinlainen ruokakauppa, josta saa eväiden lisäksi muutakin perustavaraa.
 
Oma lukunsa on tietysti lukuisat autokorjaamot, joilta ei voi yksikään autoilija välttyä. Jossain vaiheessa jokainen auto vaatii huoltoa ja se työllistää paljon yrittäjiä joka paikkakunnalla. Siihen kun lisätään vielä kaikki katsastusasemat ja rengasliikkeet niin kyllä voi laskea kuinka paljon yrityksiä autoilu on tähän maahan synnyttänyt.
 
Ja kun mietit kaikkia autoliikkeitä niin oman henkilökuntansa lisäksi nekin työllistävät suuren määrän välilllisesti. Myytävät autot siivotaan ja monesti niitä myös huolletaan. Myyjien lisäksi moni vartija esimerkiksi työllistyy autokauppaa vartioidessaan. Aika turvaton olisi autoliikkeen pihamaa öisin ilman vartiointiliikkeen palveluja.
 
Ja paljon yrityksiä tarkoittaa myös paljon työpaikkoja, mikä tarkoittaa ihmisille parempaa elämää (ainakin rahallisesti). Joten vaikka autoilusta niin paljon negatiivista puhutaankin, niin paljon hyviä asioita se tuo tullessaan, ainakin talouteen.
 
 


 

     
 
Copyright © 2003-2016 Yhteystiedot: IS MSE Conf, ismseconf@ismse-conf.org